Beoordelingen Toyota Jos Van Boxtel

9,1

2.665 beoordelingen - Powered by TNS

Geen overleg over het onderhoud en de receptie niet zo vriendelijk.

f.a.m thielens (oss)
23-10-2019

Het is een zeer service gericht en erg klantvriendelijk bedrijf.

Fam. Veldman (Iss)
23-10-2019

Keurige bediening werk wordt heel goed en netjes uitgevoerd prijs is al bekend goede sfeer met koffie en de auto wordt ook nog gewassen petje af

JHM van Schaijk (Uden)
23-10-2019

Over het algemeen super tevreden. Alleen heb ik wel een aantal keren aangegeven (ook meteen na aankoop auto) dat de koppelingniet goed was. Dit is steeds niet goed opgepakt maar nu top hersteld!

Henk de Visser
23-10-2019

Een prima bedrijf. Vriendelijke, kundige, behulpzame mensen en vooral: ze leveren kwaliteit tegen een duidelijke prijs.

B. Hopman (Beek en Donk)
23-10-2019

Amateuristische afhandeling van reparatieverzoeken. Testen en onderzoek gebeurt op het oog en door te voelen. Niet met gebruik van geavanceerde gereedschappen die daar specifiek voor gemaakt zijn. Een auto die slecht remt kan onderzocht worden met geavanceerde gereedschappen en apparatuur, zij doen door aan het wiel te draaien en de remschoenen te bekijken en dan te zeggen dat er niks aan de hand is. Pas als je zelf aangeeft dat je een geavanceerde test wil blijkt dat de remkracht wel gevaar oplevert en ook zorgt dat de auto afgekeurd wordt tijdens apk.

S. Kleen
22-10-2019

Zeer nette/prettige medewerkers zowel in de werkplaats als in de showroom. Blijf zo door gaan.

Mrs. B.
22-10-2019

Prima betrouwbare dealer.

Bert Geerings (Den Bosch)
18-10-2019

Als klant ben ik altijd zeer voorkomend behandeld. Naar mijn mening heb ik bij aankoop van een auto altijd een faire inruilprijs gekregen.Alle afspraken omtrent levering en werkzaamheden worden altijd nagekomen.De sfeer is plezierig en de koffie is ook prima, kortom een prima bedrijf.

L.C.A.P. van den Bergh (Oss)
16-10-2019

Klantvriendelijk goed voorgelicht eventuele alternatieven aangeleverd

Jeanne schelle (Berlicum)
16-10-2019

De service en klantervaring is heel goed. Wij hebben besloten onze huidige Toyota Yaris in te ruilen voor een jonger exemplaar. Nu een automaat. En hopen weer vele jaren met een grote glimlach te kunnen rijden.

Mevr. M. van Mensvoort
16-10-2019

Zeer professioneel. Gericht op de klant.

Wim Konz ('s-Hertogenbosch )
16-10-2019

Prima service, klantvriendelijk en er wordt meegedacht bij de wensen van de klant.

J. Warmoeskerken (Veldhoven)
11-10-2019

wij vinden het een fijn bedrijf waar we goed geholpen worden

Mvr. B. Schapendonk-Claassens (Udenhout)
11-10-2019

Vriendelijk, behulpzaam, vakbekwaam en goed advies.

dhr. J. Vroone (Berlicum)
09-10-2019

Prettig ontvangst en niet te beroerd om jouw eventuele vragen te beantwoorden.

Rob Hexspoor (Geldrop)
09-10-2019

Betrouwbaar, betaalbaar.

Dhr. P. Heijmans (Waspik)
09-10-2019

Goede communicatie

van Rossum (Keent)
09-10-2019

Goede afspraken.

C.J. Bood (Rosmalen)
04-10-2019

Jos van Boxtel is al jarenlang de leverancier van onze auto. Het kontakt met zowel de mensen aan de balie als in de showroom is zeer prettig.

Herman Schute (Rosmalen)
03-10-2019

Deskundige medewerkers, klantvriendelijkheid, meedenkend en adviserend. Je wordt (ook als beurten en/ of reparaties wat hoog uitvallen) altijd correct vooraf over het "hoe" en het "waarom" geïnformeerd. Dat er binnen ons gezin al 18 auto's bij deze dealer zijn gekocht zegt meer dan voldoende.

dhr M.Boselie (Den Dungen)
03-10-2019

Al jaren ga ik naar deze garage en ben nog steeds tevreden. Erg vriendelijk, lekkere koffie en koekjes, tevreden over onderhoudsbeurt.

MF
03-10-2019

Zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Pim van Rooij (Nederwetten)
30-09-2019

Zijn zeer kundig en je wordt van te voren goed ingelicht over de werkzaamheden.

Jannes Bast (Nijkerk)
30-09-2019

je wordt daar als mens behandeld wat je bij geen andere garage kunt vinden.

cilia van de coolwijk (Ravenstein)
26-09-2019

Een goede garage die doet wat ze beloofd.

Peter Vogels (Berghem)
26-09-2019

Goede betrouwbare garage.

Sjaak Verhoeven (Heeswijk Dinther)
26-09-2019

Vriendelijke mensen bij receptie, ook als je in showroom moet wachten zegt iedereen goeiedag en krijg je wat te drinken. Mijn auto rijdt weer prima dus, monteurs doen hun werk ook prima.

Lucie van rosmalen (Nuland)
26-09-2019

De kontakten verlopen prettig en er wordt meegedacht met mij als client.

Mevr. P. van Boxmeer-Kemps (Tilburg)
26-09-2019

Goede, professionele, snelle en vriendelijke behandeling.

Emmy Gilhuijs (Den Bosch)
26-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.